Oymaklı İlkokulu
OYMAKLI MAH. OYMAKLI 6 SK. OYMAKLI ILK OKULU VE ORTAOKULU BLOK NO 58 ALTINÖZÜ / HATAY TEL 05062864747

VİZYON

Okul, bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21. yüzyılın gelişen gereksinimlerine yanıt verebilecek beceriler kazandırmak için vardır

MİSYON

Bilim ve teknolojinin farkında olan, değişime ve gelişime açık, öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden,değerlerini uaşayan ve yaşatan, hoşgörü sahibi, farklılıkları zenginlik kabul eden, en az bir yabancı dili çok iyi bilen, yüksek moral değere sahip, kendine güvenen, katılımcı,kendini sorgulayan etkili ve nitelikli, çağdaş, demokratik ve laik bireyler yetiştirmektir.Sadece bu kentin değil,Türkiye´ nin en başarılı okullarından biri olmaktır.

Öğretim Şekli :Okulumuzda normal öğretim yapılmaktadır

Okulumuzda normal öğretim yapılmaktadır

08:30 - 11:55 12:35 - 14:10

Sınıflarımız kalorifer ile ısınmaktadır.

Köyün Altınözü ilçesine uzaklığı : 7 km Köyün Antakya Merkeze Uzaklığı : 29 Km

Yerleşim Yeri Bilgisi

Köyümüz Hatay ilinin, Altınözü ilçesine bağlıdır. Köy ilçeye 7km uzaklıkta ile ise 29km uzaklıkta bulunmaktadır. Köyün doğusunda Babatorun, kuzeyinde ise çetenli köyü yer almaktadır.